Οδηγίες Αγοράς

Διαδικασία αγοράς :

Εάν είστε νέος πελάτης : Εισαγωγή --> Δημιουργία νέου λογαριασμού (συμπληρώνετε τα πεδία με τον αστερίσκο) --> όταν ολοκληρωθεί η δημιουργία του λογαριασμού σας, θα σας σταλεί σχετικό e-mail και θα είστε έτοιμοι/ες για τις αγορές σας (η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη μόνο την πρώτη φορά που παραγγέλνετε ένα προϊόν). 

Πρίν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, ελέγξτε το ''Καλάθι'' σας και προχωρήστε στο ''Επόμενο Βήμα'' (κάθε φορά που ολοκληρώνεται την παραγγελία σας, σας στέλνουμε αυτόματα μήνυμα επιβεβαίωσης (με αρ. Παραγγελίας) μέσω e-mail.

Πώς πληρώνω για την αγορά μου;

Αντικαταβολή : Πληρώνετε για την αγορά σας κατά την παράδοση του προϊόντος. Ο courrier εισπράττει το ποσό της παραγγελίας σας.

Οι χρεώσεις της αντικαταβολής έχουν ως εξής:

Eντός Πόλης: 2.50€/ 2 kg
Εντός Περιφέρειας: 2.50€/ 2 kg
Χερσαίοι προορισμοί: 3.00€
Νησιωτικοί προορισμοί: 3.00€
Δυσπρόσιτες περιοχές: 8.14€

Με Κάρτα:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας με απόλυτη ασφάλεια. Πρωταρχικός μας σκοπός η προστασία των επισκεπτών μας, για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε το κρυπτογραφημένο περιβάλλον συναλλαγών της Eurobank. Με αυτό τον τρόπο πληρωμής σε περίπτωση που τα χρήματα δεν τραβηχτούν / χρεωθούν αυτόματα αλλά χρειάζεται το μηχάνημα της κάρτας, ο πελάτης πρέπει να παραλάβει ο ίδιος απο την ΑCS της περιοχής του.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω ACS. 

Για αγορές άνω των 50 ευρώ καλύπτουμε εμείς τα έξοδα της αντικαταβολής.

Πόσες μέρες χρειάζεται για να φθάσει το προϊόν;

Εντός Αττικής, χρειάζονται 1-2 μέρες. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, χρειάζονται 1-3 μέρες. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται /-5 μέρες.

Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο info@lolasland.gr

Προσοχή: Οι παραγγελίες φεύγουν μαζικά απο εμάς κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή  υπάρχει πιθανότητα για μια μικρή καθυστέρηση, στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με προσωπικό e-mail.

Διαδικασία Επιστροφών

Μπορείτε να κάνετε επιστροφή μέσα σε εργάσιμες 14 μέρες.

1. Αλλαγή με άλλο προϊόν: Στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με την ACS σε εμάς και χρέωση δική σας. Μέσα στο δέμα μας γράφετε σε ένα χαρτί ότι επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή. Στη συνέχεια, μέσα σε 14 εργάσιμες μέρες πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία από το site. Μας ενημερώνετε με mail για την νέα σας αγορά και όταν γίνει ο κατάλληλος έλεγχος σας στέλνουμε το νέο προϊόν και πληρώνετε τη διαφορά εάν υπάρχει (Σημείωση: για την νέα σας αγορά θα πληρωθεί κανονικά ο courrier).

2. Επιστροφή Χρημάτων: Στέλνετε το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε με την ACS σε εμάς και χρέωση δική σας. Μέσα στο δέμα μας γράφετε σε ένα χαρτί ότι επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων. Συμπεριλαμβάνετε επίσης έναν αριθμό τραπεζικού λογαριασμου ΙΒΑΝ, το όνομα της τράπεζας και του δικαιούχου. Η κατάθεση γίνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Σημαντικές προϋποθέσεις για τις αλλαγές:

 

Στα σκουλαρίκια δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές για λόγους υγιεινής.

  • Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, με τα καρτελάκια του και να μην λείπει τίποτα από την συσκευασία του όπως επίσης και να περιέχεται και η απόδειξη αγοράς του.
  • Μέχρι το προϊόν να φτάσει σε εμάς η ευθύνη για την ασφαλή μεταφορά του είναι δική σας.
  • Η διεύθυνση επιστροφής είναι η εξής: Ιφιγενείας 63 και Εσπερείδων 119, Καλλιθέα, ΤΚ:     
  • 17672
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2130268401