Winter bright colors? Sure!

Καλώς ή κακώς, ο χειμώνας είναι συνδυασμένος στο μυαλό μας με λίγο πιο σκούρα χρώματα και έτσι η ντουλάπα μας αρχίζει και αποκτά, το μαύρο και το γκρί σε όλες τους τις αποχρώσεις. Πολλές φορές θα θέλαμε να αλλάξουμε αυτόν τον κανόνα και να φορέσουμε λίγο χρώμα, αλλά πάντα φοβόμαστε πώς θα γίνει αυτό και πώς θα καταφέρουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα χωρίς να φανεί υπερβολικό μέσα στην μουντάδα του χειμώνα. Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από μια μικρή πινελιά χρώματος σε ένα μαύρο ή γκρι σύνολο, είναι πολύ κομψό για παράδειγμα, λίγο ρόζ σε ένα γκρί outfit ή ακόμα και το κίτρινο.

Ο,τιδήποτε με μέτρο και όχι σε υπερβολικό βαθμό μπορεί να δώσει στο ντύσιμο και στην εμφάνισή σου ένα όμορφο, chic και ξεχωριστό αποτέλεσμα. Φέτος θα φορεθεί όσο ποτέ άλλοτε το μπορντό και το βουργουνδί, μην φοβηθείς να φορέσεις ένα μπορντό σύνολο (από πάνω μέχρι κάτω) και να το ταιριάξεις με ένα ροζ σακάκι ή παλτό. Φυσικά, all time classic είναι το τζίν ή ένα κολάν μαύρο, με μπορντό πουλόβερ για όλες τις ώρες της ημέρας.

Το βουργουνδί πάλι, είναι ένα σκούρο, μυστήριο και με λίγο σοφιστικέ διάθεση χρώμα που συνδυάζεται υπέροχα με μαύρο, με μπλέ σκούρο, με μουσταρδί και για τις πιο τολμηρές, με πορτοκαλί. Όλα αυτά θα έχουν ένα ακόμα καλύτερο αποτελέσμα με όμορφα αξεσούαρ και ένα απλό μακιγιάζ, χωρίς υπερβολές, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες. Το βράδυ τα πράγματα αλλάζουν και θα ήταν πολύ ωραίο ένα έντονο κραγιόν με ένα βουργουνδί ή μπορντό φόρεμα.

Στην αγορά ειδικά φέτος θα βρείτε πάρα πολλές αποχρώσεις σε αυτά τα χρώματα, σε ρούχα και κραγιόν.... τολμήστε τους συνδυασμούς, αρκεί να πηγάζει από μέσα σας, χωρίς υπερβολές που θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα!!